Szoftvereink

Átalányadó

Egyéni vállalkozók számára választható adózási forma szabályai szerint működő beépülő modul, amely használja az ügyviteli portál iktató könyveit, partnerek törzsadatait és számlázó modulját.
  • Tárgyévenként megadott -és eltárrolt- paraméterek szerint működik. Ilyenek pl.: költség hányad, vállalkozás jellege (fő/mellék/nyugdíjas), adómentes jövedelem, kötelező min. járulékalap, adók mértéke .. stb.
  • Havonkénti jövedelem számolási alapja a kifizetett kimenő számlák iktatójában lévő tételek. A számlák iktatásának három lehetséges forrása: a Számlázás modulban készült számlák esetén automatikus, NAV Online szerverről letölthető vagy kézzel is rögzíthető.
  • A kötelezettségnek megfelelően a beérkező számlák analitikája, iktatása is megtörténik. Ezek forrása szintén a NAV Online server, a kézi rögzítés lehetősége mellett.
  • A program kiszámolja az egyéni vállalkozók fizetendő átalányadóját havi bontásban és éves összesítésben: SZJA alap és adót, a SZOCHO alap és adót, a TB alap és adót, a HIPA alap és adót. Elkészíti a negyedévenként beküldendő bevalláshoz szükséges XML fájlt.
  • Nyomon követhető hónapról - hónapra a jövedelem alakulása, a felhasznált és maradék költség hányad, a pillanatnyi helyzet szerint várható egész éves adó teher és a bevételből maradó jövedelem hányad.
Árjegyzék
Bemutató
Érdeklődés

WEB platform

Egymással kommunikáló de önállóan is használható modulokból felépített Web alapú integrált ügyviteli portál rendszerünket felhő szolgáltatáskéni kínáljuk ügyfeleinknek. Platform független, gyakorlatilag bármilyen internet elérésére alkalmas számítógépen vagy internetes böngészővel rendelkező egyéb eszközön, akár okos telefonról is elérhető!