Szoftvereink

Softc Bérszoftver

@SZOR-WEBÜGY portálunk nem tartalmaz saját bér modult, szerződött partnerünk programját ajánljuk.
  • Az alap bérszoftver tartalmaz minden olyan funkciót, mely egy dolgozó beléptetésétol kezdve a számfejtésen, és az adatszolgáltatásokon keresztül a kiléptetésig előfordulhat. A négy alapmodulon felül kínált egyedi modulok olyan többlet lehetőséget biztosítanak, melyekre az Ügyfelek nagy részének nincs szüksége, ezért az alap bérszoftver nem tartalmazza azokat.
  • Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat.
  • A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen a program egy olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát.
  • A program moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Ugyanakkor közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána elérhető.
  • Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására.
Árjegyzék
Bemutató
Érdeklődés

WEB platform

Egymással kommunikáló de önállóan is használható modulokból felépített Web alapú integrált ügyviteli portál rendszerünket felhő szolgáltatáskéni kínáljuk ügyfeleinknek. Platform független, gyakorlatilag bármilyen internet elérésére alkalmas számítógépen vagy internetes böngészővel rendelkező egyéb eszközön, akár okos telefonról is elérhető!