Szoftvereink

Naplófőkönyv

A program nem része az @szor-webügy felhő szolgáltatásnak. Önálló, egyedi gépre telepített, Win. ablakban futtatható, dbf adatbázisra épülő program.
  • A könyvelés folyamata tetszőleges mértékben automatizálható az egyes gazdasági események rovatösszefüggéseinek egyszeri megadásával - max. 8 rovat és kapcsolódó analitika -, de lehetoséget ad "kötetlen" könyvelésre is.
  • Az ÁFA - rovatok automatikus kerekítésével, a számlák előjegyzési lehetőségével és azokkal kapcsolatos tényleges pénzmozgások követésével az ügyviteli munkák teljes egészében lefedhetők. (Befizetendő és visszaigényelhető ÁFA, kintlévőségek, tartozások stb.)
  • A könyvvezetés mellett lehetőség van tetszőleges analitikák egyidejű elkészítésére, bármely idopontban egyszerűsített mérleg és eredménykimutatás lekérdezésére, valamint a bázisév adatainak megőrzésere.
Árjegyzék
Bemutató
Érdeklődés

WEB platform

Egymással kommunikáló de önállóan is használható modulokból felépített Web alapú integrált ügyviteli portál rendszerünket felhő szolgáltatáskéni kínáljuk ügyfeleinknek. Platform független, gyakorlatilag bármilyen internet elérésére alkalmas számítógépen vagy internetes böngészővel rendelkező egyéb eszközön, akár okos telefonról is elérhető!